Nog een update om het af te leren .

    - Alles over de start seizoen 2018: klik hier

    - Update van de activiteitenlijst :  klik hier

 

This is the End.
Niet het einde van TCW, niet het einde van de website maar wel het einde van mijn carriere als TCW-webmaster. Ik heb dit altijd met zeer veel plezier gedaan maar het is tijd dat er een nieuwe start gemaakt wordt met deze website. Jullie zullen bij gelegenheid wel op de hoogte gebracht worden wie het roer overneemt. Bedankt aan alle lezers en dank u wel aan allen die voor de broodnodige input gezorgd hebben. Tot ziens op TCW.

 

Reminder : Quizmaster Maarten Marius nodigt jullie uit voor de TCW-quiz op vrijdagavond 23 maart om 19u30. Voor alle info :  klik hier

 

Uitslagen Indoor-happening :  klik hier 

 

Finales :

Dames B     Murre/Murre winnen van Buysse/Hamerlinck

Heren B      Claeys/Helderweirt winnen van Cerpentier/Dierick

 

Het nieuwe buitenseizoen komt eraan, dus het wordt weer tijd om alles piekfijn in orde te krijgen. Al wie daarbij een handje wil helpen wordt met open armen verwelkomd. Vele handen maken het werk licht én plezant!
Klusjesdagen: zaterdag 17 februari, 24 februari, 3 maart, 10 maart, 17 maart en 24 maart. Telkens tussen 10 en 18 uur.

 

Bovenaan klikken op "Foto's" om de opbouw van de lichtinstallatie te volgen.

 

Koken kost geld en dus wordt het (hoog) tijd om je lidgeld te betalen. Alle info door hier te klikken.

 

2BeFit@TCW :
Om thuis de laatste fitnesstraining (versie 28jan) te herhalen : op deze link klikken en daarna rechtsboven op "Start". Als je even wil/moet pauzeren dan klik je op "Stop". De muziek moet je zelf voorzien

 

Voor algemene info ivm de fitnesstraining : hier klikken.

 

Haal die smartphone boven en vul je agenda voor 2018 aan met de geplande activiteiten : klik hier.  Nieuw voor volgend jaar is dat TCW ook de Ethias Tour ontvangt. Wat dit concreet betekent zul je nog wel vernemen.

 

De data van de winterlessen met ook aanduiding 1-2-3-4-5 staat hier op de site. Hier klikken .

 

Update ledenlijst. Klik hier (je hebt wel een passwoord nodig !!)

 

Mooie luchtfoto van onze club genomen met drone door Brecht Cerpentier, waarvoor dank. Klik hier voor de foto.

 

Citaat van Nadal : "Je vindt oplossingen omdat je het echt wil, omdat je bereid bent om daarvoor te vechten, welke inspanning het ook kost. Zelfs al besef je dat je niet op je best aan het spelen bent. Dan nog geloven in de overwinning en je daar volledig voor geven. Dat is de sleutel. Op die manier komen de oplossingen vanzelf." . Dit letterlijke citaat komt uit een interview na de finale op Roland Garros waar men hem vraagt naar de oorzaak van het kantelpunt in de tweede set.

 

Bepaalde pagina's van de website kunnen alleen nog gelezen worden na het ingeven van een paswoord. Het doel hiervan is bepaalde informatie, zoals bv adressen en telefoonummers, af te schermen van het brede publiek. Het paswoord is voor alle leden gelijk en zal jaarlijks veranderen. Het paswoord voor de eerstvolgende periode is medegedeeld via mail. Opgelet : het paswoord is "hoofdletter-gevoelig" !  Zoals steeds zijn alle opmerkingen welkom
 

TCW op Facebook : TC Weetjes, het officiële FB-profiel van TC Wachtebeke ! Hier kom je alles te weten over wat er zich OP en ROND de tennisterreinen van TCW afspeelt, en wat de leden presteren (op sportief gebied dan!) op andere clubs. Jullie input is zeker welkom .
Lieve De Mee beheert het profiel en houdt een oogje in het zeil voor personen die minder positieve commentaar geven. Als zij met vakantie is of zo, neemt Sandra Sarasin over.

 

Tennisweer in Wachtebeke
Regenradar Wachtebekeweeronline.nl Altijd jouw weer